Tek Gazetesi - Haber Sitesi - Son Dakika Haberleri

Sayfa Adresi : https://www.tekgazetesi.com/haber-detay/205_bahceli-depremden-15-gun-sonra-erdogan-ile-birlikt

GÜNDEM

Tümü

Bahçeli, depremden 15 gün sonra Erdoğan ile birlikte bölgeye gidiyor

(17 Ay, 24 Gün önce) 26 İzlenme 0 Yorum
Kahramanmaraş depremlerinin ardından bölgeyi ziyaret etmeyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 15. günde Erdoğan ile birlikte deprem bölgesine gidecek.

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından bölgeye ziyaret gerçekleştirmeyen tek siyasi parti genel başkanı olan MHP lideri Devlet Bahçeli’nin, Cumhur İttifakı’ndaki ortağı AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yarın deprem bölgesine gideceği belirtildi.

CNN Türk televizyonunda yer alan habere göre, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin deprem bölgesine gideceği, ziyaretlere Hatay’dan başlayacakları belirtildi.

Bahçeli, depremden sonra bölgeye gitmemesi ve suskunluğu nedeniyle yoğun biçimde eleştirilmiş, 14 Şubat’ta yaptığı Meclis grup toplantısında, “MHP Genel Başkanı olarak depremden zarar görmüş illerimizi, vatandaşlarımızı ziyaret etmek amacıyla, kararı tatbik etmek için makul bir zaman kollamıştım. O zaman gelmiştir” demişti.

Bahçeli, depremin üzerinden 15 gün, ziyaret açıklamasının üzerinden ise 7 gün sonra bölgeye ziyaret gerçekleştirmiş olacak.


YORUMLAR

Yorum Yaz
Bu habere daha önce yorum yapan olmadı.
Şimdi ilk yorumu sen yaz.!
ARŞİV
GAZETE MANŞETLERİ
KARİKATÜR KÖŞESİ
ANKETLER
Seçili anket bulunmamaktadır
Bu ankete toplam kişi katıldı.