Tek Gazetesi - Haber Sitesi - Son Dakika Haberleri

Sayfa Adresi : https://www.tekgazetesi.com/haber-detay/7290_yeneroglu-ndan-etki-ajanligi-duzenlemesine-tepki-t

GÜNDEM

Tümü

Yeneroğlu'ndan 'etki ajanlığı' düzenlemesine tepki: Türkiye'yi Putin Rusya'sına döndürme girişimi

(1 Ay, 25 Gün önce) 36 İzlenme 0 Yorum
DEVA Partili Mustafa Yeneroğlu, "9. Yargı Paketi" kapsamında getirilmek istenen etki ajanlığı düzenlemesinin, hukukun üstünlüğünden uzaklaştırıcı ve keyfiliğe açık olduğunu belirtti. Yeneroğlu, düzenlemenin "Putin Rusya'sı" örneğini takip ettiğini ifade etti.

DEVA Partisi Hukuk ve Adalet Politikalarından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Yeneroğlu, "9. Yargı Paketi Kapsamında Yapılmak İstenen Etki Ajanlığı Düzenlemesi" konusunda basın açıklaması yaptı. Yeneroğlu, düzenlemenin "Putin Rusya'sı" örneğini takip ettiğini ve çok tehlikeli olduğunu belirtti.

 

'TEHLİKELİ DÜZENLEMELER'

Yeneroğlu'nun açıklamalarına göre, yeni yargı paketi kapsamında getirilmek istenen etki ajanlığı düzenlemesi, dezenformasyonla mücadele adı altında sunulan düzenlemelerden çok daha tehlikeli. Yeneroğlu, düzenlemenin sınırlarının belirsiz olduğunu ve keyfiliğe açık bir yapıda olduğunu vurguladı.

'HUKUK DEVLETİNDEN UZAKLAMA AMAÇLI'

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yeneroğlu, iktidarın yargı paketlerini hukuk devletine dönüş için değil, hukuk devletinden daha fazla uzaklaşmak amacıyla hazırladığını iddia etti.

Yeneroğlu, yapılan düzenlemelerin uluslararası örneklerle de uyumsuz olduğunu ekledi.

 


YORUMLAR

Yorum Yaz
Bu habere daha önce yorum yapan olmadı.
Şimdi ilk yorumu sen yaz.!
ARŞİV
GAZETE MANŞETLERİ
KARİKATÜR KÖŞESİ
ANKETLER
Seçili anket bulunmamaktadır
Bu ankete toplam kişi katıldı.