Tek Gazetesi - Haber Sitesi - Son Dakika Haberleri

Sayfa Adresi : https://www.tekgazetesi.com/haber-detay/7669_43-ilin-gecis-guzergahinda-trafik-kilit-bayram-goc

GÜNDEM

Tümü

43 ilin geçiş güzergahında trafik kilit: Bayram göçü başladı

(3 Ay, 23 Gün önce) 35 İzlenme 0 Yorum
Ulaşımda 43 ilin geçiş güzergahı "kilit kavşak" Kırıkkale’de, 9 günlük Kurban Bayramı nedeniyle trafik yoğunluğu yaşanıyor. Yollara akın eden vatandaşlar adeta tampon tampona ilerledi. Ankara-Kırıkkale, Kırıkkale-Samsun ve Kırıkkale-Kayseri kara yolunda yaşanan trafik yoğunluğu sebebiyle sürücüler güçlükle ilerledi

9 günlük Kurban Bayramı tatilini memleketlerinde veya beldelerde geçirmek isteyen vatandaşlar yollarda trafik oluşturdu. Ulaşımda 43 ilin geçiş güzergahı "kilit kavşak" Kırıkkale’de trafiğe takılan sürücüler, tampona tampona ilerledi. Bayram göçünün sürdüğü güzergah üzerinde otoyolun Avşar köyü mevkiinde trafik durma noktasına kadar geliyor.

Ulaşımda yaşanan yoğunluğun akşam saatlerinde ve yarın artarak devam etmesi bekleniyor.

Özellikle Kırıkkale-Ankara kara yolunda yaşanan yoğunluk nedeniyle araçlar saatte 50-60 kilometre hızla ilerleyebiliyor.

 

Zaman zaman meydana gelen hasarlı kazalara da anında müdahale eden polis ekipleri, sürücülerin zorunlu haller dışında emniyet şeridini kullanmasına izin vermiyor.

Jandarma ekipleri de Kırıkkale-Ankara kara yolu hızlı tren köprüsü altında gerçekleştirdikleri denetimlerde araç sürücüleri ile yolcuların Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgusu ile rutin trafik kontrollerini yapıyor.

Sürücü ve yolcuların bayramını kutlayan ekipler, vatandaşları dikkatli olmaları ve trafik kurallarına uymaları için uyarıyor.

Karayolları ekipleri ise trafiğin aksamaması için Kırıkkale-Ankara kara yolundaki bazı kavşakları geçici kapattı.

 

 


YORUMLAR

Yorum Yaz
Bu habere daha önce yorum yapan olmadı.
Şimdi ilk yorumu sen yaz.!
ARŞİV
GAZETE MANŞETLERİ
KARİKATÜR KÖŞESİ
ANKETLER
Seçili anket bulunmamaktadır
Bu ankete toplam kişi katıldı.