Tek Gazetesi - Haber Sitesi - Son Dakika Haberleri

Sayfa Adresi : https://www.tekgazetesi.com/haber-detay/7685_doktor-mehmet-oz-den-ucakta-hayat-kurtaran-mudahal

GÜNDEM

Tümü

Doktor Mehmet Öz'den uçakta hayat kurtaran müdahale

(3 Ay, 22 Gün önce) 36 İzlenme 0 Yorum
New York'tan Meksika'nın Cabo San Lucas kentine seyahat eden uçakta bir yolcu fenalaştı. O esnada düğüne gitmek için uçakta bulunan doktor Mehmet Öz, yolcuya anında müdahale ederek hayatını kurtardı.

New York'tan Meksika'nın Cabo San Lucas kentine gitmek üzere yola çıkan uçakta, dün yolculardan biri kalkıştan yaklaşık bir saat sonra fenalaştı. Uçaktaki hostesler, acil olarak bir doktor olup olmadığını anons etti.

 

DOKTOR ÖZ HASTAYA MÜDAHALE ETTİ

Tesadüfen uçakta bir düğün için seyahat eden doktor Mehmet Öz, hemen harekete geçti ve fenalaşan yolcunun yanına gitti. Yolcunun kan şekerinin düştüğünü tespit eden doktor Öz, yolcuya oksijen ve portakal suyu vererek hayati tehlikeyi önledi.

'GEREKLİ MÜDAHALELERİ YAPTIM'

TMZ'ye açıklama yapan doktor Öz, "Bir düğün için Meksika'ya gidiyordum ve hosteslerin uçakta bir doktor olup olmadığını sorduğunu duydum. Yolcu bir bayılıp bir ayılıyordu yolculuk boyunca. Orta yaşlı sağlıklı bir adamdı ve gerekli müdahaleleri yaptım. Biraz oksijen ve portakal suyu ile kendisine geldi." dedi.

'OKSİJEN KULLANDIĞIMIZ EN İYİ İLAÇ'

Doktor Öz, yolcunun kan şekeri düştüğü için portakal suyu verdiğini söylerken, "Oksijen kullandığımız en iyi ilaç." diye konuştu.

Öz, daha önce 2021 yılında da benzer bir durumda Newark Havalimanı'nda bayılan bir adama müdahale ederek hayatını kurtarmıştı.

 


YORUMLAR

Yorum Yaz
Bu habere daha önce yorum yapan olmadı.
Şimdi ilk yorumu sen yaz.!
ARŞİV
GAZETE MANŞETLERİ
KARİKATÜR KÖŞESİ
ANKETLER
Seçili anket bulunmamaktadır
Bu ankete toplam kişi katıldı.