Tek Gazetesi - Haber Sitesi - Son Dakika Haberleri

Sayfa Adresi : https://www.tekgazetesi.com/haber-detay/7696_-yeter-artik-seni-oldurecegim-deyip-ates-etti-oglu

GÜNDEM

Tümü

'Yeter artık seni öldüreceğim' deyip ateş etti: Oğlunun cesediyle jandarmayı bekledi

(21 Gün, 9 Saat önce) 25 İzlenme 0 Yorum
Antalya'da park halindeki otomobilde çıkan tartışma, cinayetle bitti. Baba Mustafa Kök, oğlu İsmail Kök'ü "Yeter artık seni öldüreceğim" diyerek tabancayla katletti. Araç içinde jandarma ekipleri gelene kadar oğlunun cesediyle bekleyen baba gözaltına alındı.

Antalya’nın Serik ilçesi Haspınar Mahallesi’nde dün saat 18.00 sıralarında meydana gelen olayda, Mustafa Kök (62) ile oğlu İsmail Kök (26) arasında park halindeki otomobilde başlayan tartışma cinayetle bitti.

 

OĞLUNU ÖLDÜRDÜ

Tartışmanın büyümesiyle Mustafa Kök, belindeki tabancayı çıkararak oğlunun boyun bölgesine ateş etti. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine gelen jandarma ve sağlık ekipleri, sürücü koltuğunda oturan İsmail Kök'ün hayatını kaybettiğini belirledi.

CESEDİN YANINDA JANDARMAYI BEKLEDİ

İsmail Kök’ün cenazesi cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Serik Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olay yerinde oğlunun başında bekleyen Mustafa Kök, jandarma tarafından gözaltına alındı.

'YETER ARTIK SENİ ÖLDÜRECEĞİM'

Edinilen bilgiye göre, emekli Mustafa Kök ile akaryakıt istasyonunda çalışan oğlu İsmail Kök, olaydan önce Pınargözü Mahallesi'ndeki bir restoranda yemek yiyip alkol aldı. Araçla Haspınar Mahallesi’ne doğru yola çıkan ikili, mahalleye yakın bir yerde durdu. Bu esnada Mustafa Kök, "Ben biraz uyuyayım" deyip yattı.

Mustafa Kök’ün uyandıktan sonra oğluyla tartışma yaşadığı ve köye gelmemesi konusunda sürekli ikaz edilen İsmail Kök'ün her seferinde köye gelip anne ve babasına hakaret ettiği belirtildi. Tartışma sırasında Mustafa Kök, "Yeter artık seni öldüreceğim" diyerek tabancasını çıkarıp oğluna ateş ettiği öğrenildi.

 

'PİŞMANIM

Mustafa Kök, jandarmadaki işlemlerinin ardından "Kasten adam öldürmek' suçundan adliyeye sevk edildi. Gazetecilerin sorusu üzerine "Pişmanım" dedi. İsmail Kök'ün cenazesi ise adli tıptaki işlemlerin ardından Haspınar Mahallesi'nde defnedilecek.

 


YORUMLAR

Yorum Yaz
Bu habere daha önce yorum yapan olmadı.
Şimdi ilk yorumu sen yaz.!
ARŞİV
GAZETE MANŞETLERİ
KARİKATÜR KÖŞESİ
ANKETLER
Seçili anket bulunmamaktadır
Bu ankete toplam kişi katıldı.