Tek Gazetesi - Haber Sitesi - Son Dakika Haberleri

Sayfa Adresi : https://www.tekgazetesi.com/haber-detay/7706_yrp-li-aydal-dan-bahceli-esprisi-devlet-bey-evlens

GÜNDEM

Tümü

YRP'li Aydal'dan 'Bahçeli esprisi': Devlet Bey evlenseydi hanımı iyi bakardı, bakmamışlar

(20 Gün, 6 Saat önce) 26 İzlenme 0 Yorum
MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz'ı ziyaret eden Yeniden Refah Partisi'nden Doğan Aydal, ilginç bir espri yaparak gündeme geldi. Aydal, "Devlet Bey evlenseydi hanımı iyi bakardı, bakmamışlar" dedi.

Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkan Yardımcısı Doğan Aydal, MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz'ı ziyaret ederek, bayramlaşma sırasında ilginç bir açıklamada bulundu.

Aydal, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sağlık durumunu sordu ve espriyle karışık bir şekilde, "Devlet Bey evlenseydi hanımı iyi bakardı, bakmamışlar" dedi. Durmaz ise bu yoruma, "Devlet Bey'e sağlıklı ömürler dilerim. Evlilik meselesi kısmet" şeklinde cevap verdi. Ayrıca, Aydal'ın "Hanımı yüzünden çökenler de var" şeklindeki yorumu da dikkat çekti.

YRP'yi, MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, MHP Genel Başkan Başdanışmanı MYK üyesi Özgür Bayraktar, MHP MYK üyesi ziyaret etti. MHP heyeti, YRP’ye çiçek getirdi. MHP’li heyetin bayramını kutlayan YRP’li Aydal, “Bayramın en güzel tarafıda bu. Normal şartlarda bir türlü rastlaşamıyoruz” dedi. MHP’li Durmaz ise “Rabbim sağlıkla nice bayramlara kavuştursun. Ülkemize, milletimize, devletimize zeval vermesin” diye konuştu.

"EVLİLİK MESELESİ KISMET"

Doğan Aydal, YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın selamını ileterek, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin sağlık durumunu sordu. Aydal’ın, “Devlet Bey benim arkadaşımdır. Değerli bir insandır. Devleti seven bir insandır. Devlet Bey evlenseydi hanımı iyi bakardı, bakmamışlar...” açıklamasına MHP’li Durmaz, “Devlet Bey’e Allah sağlıklı ömürler versin, şu anda kendisi de hem sporunu yapmaya hem de bakımı da iyi. Evlilik meselesi kısmet” yanıtını verdi.

''HANIMIN YÜZÜNDEN ÇÖKENLER DE VAR''

Aydal, ''Ben espri olarak söyledim. Bir adam diri duruyorsa hanımı yüzündendir diyorlar ya, o da pek doğru değil. Hanımı yüzünden çökenler de var” şeklinde konuştu.

MHP’li Durmaz da ''Şu an bir sıkıntı yok. Türkiye’nin yükünü omuzlarımıza alınca ister istemez zaman zaman yorulabiliyorsunuz” ifadesine yer verdi.

 


YORUMLAR

Yorum Yaz
Bu habere daha önce yorum yapan olmadı.
Şimdi ilk yorumu sen yaz.!
ARŞİV
GAZETE MANŞETLERİ
KARİKATÜR KÖŞESİ
ANKETLER
Seçili anket bulunmamaktadır
Bu ankete toplam kişi katıldı.