Tek Gazetesi - Haber Sitesi - Son Dakika Haberleri

Sayfa Adresi : https://www.tekgazetesi.com/haber-detay/7707_ataturk-aniti-na-saldiran-sahislardan-ilk-ifade-pi

GÜNDEM

Tümü

Atatürk Anıtı'na saldıran şahıslardan ilk ifade: Pişman değiliz

(20 Gün, 6 Saat önce) 23 İzlenme 0 Yorum
Kayseri'de Atatürk Anıtı'na balta ile zarar veren Yaşar K. ve yeğeni Zeynep A., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. İki şahıs gazetecilerin, "Pişman mısınız?" sorusuna, "Değiliz" yanıtını verdi.

Kayseri'nin Kocasinan ilçesi Cumhuriyet Meydanı'nda yer alan Atatürk Anıtı'na dün saat 11.30 sıralarında saldırı gerçekleşti. Yaşar K. (59) ve yeğeni Zeynep A. (31), ellerindeki baltalarla anıta zarar vermeye başladı. Meydanda görevli Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri olayı fark ederek hemen müdahale etti ve ardından çok sayıda polis ekibi olay yerine sevk edildi.

 

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

Polis ekiplerinin yaptığı incelemede Atatürk Anıtı'nda 13 balta darbesi tespit edildi. Dayı-yeğen oldukları belirlenen Yaşar K. ve Zeynep A. gözaltına alındı. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından Kayseri Devlet Hastanesi Adli Tabipliği'nde sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi.

'PİŞMAN DEĞİLİZ'

Adliye önünde gazetecilerin "Pişman mısınız?" sorusuna "Değiliz" yanıtını veren şüpheliler, güvenlik güçleri eşliğinde adliyeye götürüldü. Saldırının nedeni ve şüphelilerin motivasyonları hakkında soruşturma devam ediyor.

 


YORUMLAR

Yorum Yaz
Bu habere daha önce yorum yapan olmadı.
Şimdi ilk yorumu sen yaz.!
ARŞİV
GAZETE MANŞETLERİ
KARİKATÜR KÖŞESİ
ANKETLER
Seçili anket bulunmamaktadır
Bu ankete toplam kişi katıldı.