Tek Gazetesi - Haber Sitesi - Son Dakika Haberleri

Sayfa Adresi : https://www.tekgazetesi.com/haber-detay/7725_ayse-ates-tehdit-mesajlarini-ifsa-etti-size-boyun-

GÜNDEM

Tümü

Ayşe Ateş tehdit mesajlarını ifşa etti: Size boyun eğmeyeceğim

(18 Gün, 6 Saat önce) 28 İzlenme 0 Yorum
Ankara'da öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, kendisini tehdit eden Avukat Burak Bekiroğlu'nun sildiği paylaşımları ifşa ederek "Paylaşım silerek yargıdan kurtulmak yok. Bu saatten sonra kimi nereye gömeceğini bu ülkenin şerefli savcılarına anlatırsın" dedi. Ateş, "Bugüne kadar bu memleketin adalet arayan kadınlarını hor gördüğünüz, aşağıladığınız, tehdit ettiğiniz, sindirdiğiniz yeter! Size boyun eğmeyeceğim!" ifadelerini kullandı.

Ankara'da suikaste uğrayarak öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, sosyal medya hesabından Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ile İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’yı etiketleyerek tehdit edildiğini söylemişti. Ateş, Burak Bekiroğlu isimli kişinin suikastla ilgili ve kendisini hedef gösteren paylaşımlar yaptığını belirtmesinin ardından tehdit mesajlarını ifşa etti.

Burak Bekiroğlu’nun sosyal medyadan yaptığı paylaşımları silmesi üzerine Ateş, Bekiroğlu’nun paylaşımlarını alıntılayarak "Bu paylaşımların hesabını yargı önünde vereceksin. Paylaşım silerek yargıdan kurtulmak yok" dedi.

Ateş, "Bugüne kadar bu memleketin adalet arayan kadınlarını hor gördüğünüz, aşağıladığınız, tehdit ettiğiniz, sindirdiğiniz yeter! Size boyun eğmeyeceğim!" ifadelerini kullandı.

Ateş, şu ifadeleri kullandı:

"Bugüne kadar bu memleketin adalet arayan kadınlarını hor gördüğünüz, aşağıladığınız, tehdit ettiğiniz, sindirdiğiniz yeter! Size boyun eğmeyeceğim! Burak Bekiroğlu @burakbekiroglu olaydan yeni haberdar olan vatandaşlarımıza karşı “Ben ne dedim ki Ayşe Ateş benimle ilgili paylaşım yaptı?” fotoğrafı vermek için sildiğin bu paylaşımların hesabını yargı önünde vereceksin. Paylaşım silerek yargıdan kurtulmak yok. Bu saatten sonra kimi nereye gömeceğini bu ülkenin şerefli savcılarına anlatırsın."

 


YORUMLAR

Yorum Yaz
Bu habere daha önce yorum yapan olmadı.
Şimdi ilk yorumu sen yaz.!
ARŞİV
GAZETE MANŞETLERİ
KARİKATÜR KÖŞESİ
ANKETLER
Seçili anket bulunmamaktadır
Bu ankete toplam kişi katıldı.