Tek Gazetesi - Haber Sitesi - Son Dakika Haberleri

Sayfa Adresi : https://www.tekgazetesi.com/haber-detay/7727_dervisoglu-ndan-aksener-e-bayram-ziyareti-dunumuz-

GÜNDEM

Tümü

Dervişoğlu'ndan Akşener'e bayram ziyareti: Dünümüz de bizim, yarınlarımız da…

(18 Gün, 6 Saat önce) 25 İzlenme 0 Yorum
İYİ Parti'nin 5. Kurultayı'nda genel başkan seçilen Dervişoğlu, Kurucu Genel Başkan Akşener'e bayram ziyaretinde bulundu. Dervişoğlu, sosyal medya hesabından fotoğraflarını paylaşarak "Dünümüz de bizim, yarınlarımız da…" notunu düştü.

İYİ Parti'de 31 Mart yerel seçimlerin ardından yapılan 5. Olağanüstü Kurultayı'nda üçüncü turda en çok oyu alarak Genel Başkan seçilen Müsavat Dervişoğlu, eski Genel Başkan Meral Akşener'e bayram ziyaretinde bulundu.

Sosyal medya hesabından ziyarete ilişkin fotoğraflar paylaşan Dervişoğlu, paylaşımında "Bayramın son günü ailece Kurucu Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’i ziyaret edip, hayır dualarını aldık. Ev sahiplikleri ve misafirperverlikleri için Tuncer ağabeye de sonsuz teşekkürler. Dünümüz de bizim, yarınlarımız da…" ifadelerine yer verdi.

 

Dervişoğlu'nun paylaşımı şu şekilde:

"Bayramın son günü ailece Kurucu Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’i ziyaret edip, hayır dualarını aldık. Ev sahiplikleri ve misafirperverlikleri için Tuncer ağabeye de sonsuz teşekkürler. Dünümüz de bizim, yarınlarımız da…"

AKŞENER: ZİYARETLERİ İÇİN YÜREKTEN TEŞEKKÜR EDİYORUM

Akşener ise Dervişoğlu'nun paylaşımını alıntılayarak "Kurban Bayramı vesilesiyle evimize gelen İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Müsavat Dervişoğlu’na ve kıymetli ailesine nazik ziyaretleri için yürekten teşekkür ediyorum." dedi.

 


YORUMLAR

Yorum Yaz
Bu habere daha önce yorum yapan olmadı.
Şimdi ilk yorumu sen yaz.!
ARŞİV
GAZETE MANŞETLERİ
KARİKATÜR KÖŞESİ
ANKETLER
Seçili anket bulunmamaktadır
Bu ankete toplam kişi katıldı.