Tek Gazetesi - Haber Sitesi - Son Dakika Haberleri

Sayfa Adresi : https://www.tekgazetesi.com/haber-detay/7738_ozgur-ozel-den-bahceli-ye-ittifak-yaniti-cumhur-it

GÜNDEM

Tümü

Özgür Özel'den Bahçeli'ye ittifak yanıtı: Cumhur İttifakı'ndan ayrılacaksa Türkiye İttifakı'na gelebilir

(17 Gün, 8 Saat önce) 32 İzlenme 0 Yorum
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 'AK Parti ile CHP arasında geniş tabanlı bir ittifak kurulabilir.' sözlerine yanıt verdi. Özel, "Cumhur İttifakı'ndan ayrılacaksa Türkiye İttifakı'na gelebilir. Türk bayrağı yükselirken duygulanan herkes Türkiye İttifakı'nda. Bunun dışında şartımız yok" ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "AK Parti ile CHP arasında geniş tabanlı bir ittifak kurulabilir." çıkışına yanıt verdi.

 

'CUMHUR İTTİFAKI'NDAN AYRILACAKSA TÜRKİYE İTTİFAKI'NA GELEBİLİR'

Ekol TV'ye konuşan Özel, Bahçeli'nin ittifak teklif ettiğini söyleyerek, Cumhur İttifakı'ndan ayrılması durumunda Türkiye İttifakı'na katılabileceğini söyledi. Türkiye İttifakı'na gelmenin yolunun çok basit olduğunu vurgulayan Özel "Renklerimiz kırmızı-beyaz. Filenin Sultanları şampiyon olunca Türk bayrağı yükselirken duygulanan herkes Türkiye İttifakı'nda. Bunun dışında şartımız yok." ifadelerini kullandı.

'BİZİM MÜZAKEREMİZ EMEKLİ VE EMEKÇİ İÇİN'

CHP lideri, "Devlet Bey de Milli Takım gol atınca seviniyorsa gelsin, ki seviniyor biliyorum. Bizim müzakeremiz Türkiye'deki emekliler ve emekçiler için. Buna hazırsa Devlet Bey bizim ittifaka gelebilir ama çıkar ittifakları o onların işi bizim değil." diye konuştu.

 


YORUMLAR

Yorum Yaz
Bu habere daha önce yorum yapan olmadı.
Şimdi ilk yorumu sen yaz.!
ARŞİV
GAZETE MANŞETLERİ
KARİKATÜR KÖŞESİ
ANKETLER
Seçili anket bulunmamaktadır
Bu ankete toplam kişi katıldı.