Tek Gazetesi - Haber Sitesi - Son Dakika Haberleri

Sayfa Adresi : https://www.tekgazetesi.com/haber-detay/7753_chp-genel-baskani-ozel-temmuz-da-asgari-ucrete-zam

GÜNDEM

Tümü

CHP Genel Başkanı Özel: Temmuz'da asgari ücrete zam, emekli maaşına iyileştirilme bekliyoruz

(15 Gün, 7 Saat önce) 33 İzlenme 0 Yorum
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, asgari ücretin temmuz ayında yükseltilmesi ve emekli maaşlarının iyileştirilmesi taleplerini dile getirdi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, asgari ücrete zam talebinde bulunarak, temmuz ayında asgari ücrete ara zam yapılması gerektiğini belirtti. Ayrıca, en düşük emekli maaşının asgari ücret seviyesine çıkarılması gerektiğini vurguladı.

 

Özel, emekli maaşının iyileştirilmesi ve asgari ücretin temmuz ayında yükseltilmesi gerektiğini söyledi. CHP lideri, vatandaşın gündeminde olmayan hiçbir konuda tartışmayacaklarını ifade etti.

"ASGARİ ÜCRET TEMMUZ'DA YÜKSELTİLMELİ"

Özel, Malatya İl Başkanlığını ziyaret etti. Parti önündeki Halk Buluşması'nda vatandaşlara hitap eden Özel, emekli maaşının iyileştirilmesi ve asgari ücretin temmuz ayında yükseltilmesi gerektiğini söyledi.

Vatandaşın gündeminde olmayan hiçbir konuda tartışmayacaklarını kaydeden Özel, "Sizin derdinizi dile getirecek gerçek bir halk partisi, gerçekten emekçilerin hakkını arayan bir siyasi parti var. Bundan sonra da devam edeceğiz. Bizim işimiz sokağın sesini dinlemek. Sokak 'geçinemiyoruz' diyor." diye konuştu.

CHP'nin herhangi bir siyasi partiyle değil, milletle ittifak içinde olduğunu söyleyen Özel, "Bizim ittifakımızın adı Türkiye ittifakıdır. Rengini ay yıldızlı al bayraktan alır. Türkiye ittifakı, milli takım gol atınca ayağa kalkan herkestir. Türkiye ittifakı, Müslüman, muhafazakar demokratlardır. Türkiye ittifakı, milliyetçi demokratlardır. Türkiye ittifakı, Türk demokratlardır, sizin gibi sosyal demokratlardır." dedi.

 


YORUMLAR

Yorum Yaz
Bu habere daha önce yorum yapan olmadı.
Şimdi ilk yorumu sen yaz.!
ARŞİV
GAZETE MANŞETLERİ
KARİKATÜR KÖŞESİ
ANKETLER
Seçili anket bulunmamaktadır
Bu ankete toplam kişi katıldı.