Tek Gazetesi - Haber Sitesi - Son Dakika Haberleri

Sayfa Adresi : https://www.tekgazetesi.com/haber-detay/7754_zelenski-den-dunya-ya-cagri-rus-saldirilarini-durd

GÜNDEM

Tümü

Zelenski'den Dünya'ya çağrı: Rus saldırılarını durdurun! Ölü sayımız artıyor...

(15 Gün, 5 Saat önce) 32 İzlenme 0 Yorum
Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodimir Zelenski, Rusya'nın attığı bombanın Kharkiv'deki bir konut binasına isabet ettiğini ve bu durumun çok sayıda can kaybına yol açtığını bildirdi.

Yaklaşık 1,3 milyon sivilin yaşadığı Harkiv şehri, yalnızca 32 kilometre uzakta bulunan Rus kuvvetlerinin aralıksız hava saldırılarına maruz kaldı.

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Rusya'nın Harkiv'de bir konutu güdümlü bombayla vurması sonucunda 3 kişinin öldüğünü, 19 kişinin yaralandığını bildirdi.

Zelenski, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Rusya'nın güdümlü hava bombalarıyla Harkiv'i bir kez daha vurduğunu belirtti.

"SALDIRILARI DURDURUN"

Saldırıda bir konutun vurulduğunu aktaran Zelenski, "Enkaz kaldırma çalışmaları sürüyor. Olay yerinde tüm servisler bulunuyor. Şu an itibarıyla 19 yaralı, 3 ölü var. Ölenlerin aile ve yakınlarına başsağlığı diliyorum." ifadelerini kullandı.

Zelenskiy, Ukrayna'nın batılı müttefiklerine bu saldırıların durdurulmasına yardımcı olmaları çağrısında bulundu ve Rus bombalamalarını "terör" olarak nitelendirdi.

 


YORUMLAR

Yorum Yaz
Bu habere daha önce yorum yapan olmadı.
Şimdi ilk yorumu sen yaz.!
ARŞİV
GAZETE MANŞETLERİ
KARİKATÜR KÖŞESİ
ANKETLER
Seçili anket bulunmamaktadır
Bu ankete toplam kişi katıldı.