Tek Gazetesi - Haber Sitesi - Son Dakika Haberleri

Sayfa Adresi : https://www.tekgazetesi.com/haber-detay/7761_otel-odasinda-iki-cocugun-supheli-olumu

GÜNDEM

Tümü

Otel odasında iki çocuğun şüpheli ölümü

(14 Gün, 17 Saat önce) 21 İzlenme 0 Yorum
İzmir'de bir gün önce anneleri ve 2 kardeşleriyle birlikte otele konaklamaya giden 14 ve 12 yaşlarındaki kardeşler, kaldıkları otel odasında ölü bulundu. Çocukların anneleri ve kardeşlerinin, o gün otelden "eczaneye gitmek için" ayrıldığı öğrenildi.

İzmir'in Konak ilçesi Basmane semti 1296 Sokak'ta bir otelin 1'inci katında, saat 23.00 sıralarında şüpheli ölümler meydana geldi. İddiaya göre çiçekçilik yapan Gönül Uğraş, 21 Haziran Cuma günü akşam saatlerinde 5 çocuğundan 4'ü ile otele konaklamaya geldi.

Geceyi orada geçiren Gönül Uğraş, dün sabah saatlerinde 2 çocuğunu yanına alarak iddiaya göre eczaneye ilaç almaya gitti ve daha sonra otele dönmedi. Diğer çocukları Ege (14) ve Handan Uğraş (12) ise otelde kaldı. Ege Uğraş'ın, öğle saatlerinde otelin ortak lavabosunu kullanmak için giriş katına indiği ve bir süre sonra yukarı çıktığı öğrenildi.

CANSIZ BEDENLERİNİ RESEPSİYON GÖREVLİSİ BULDU

Resepsiyon görevlisi Z.Ö., iddiaya göre saat 23.00 sıralarında odaları kontrol etmek için yukarı çıktı. Z.Ö., Uğraş ailesinin odasını kontrol ettiği sırada Ege ve Handan Uğraş'ı hareketsiz şekilde yatakta yatarken buldu. Z.Ö.'nün ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Otele gelen sağlık ekipleri, 2 kardeşin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

Ege ve Handan Uğraş'ın cenazeleri savcının incelemesinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, resepsiyon görevlisi Z.Ö., ifadesinin alınması için emniyete götürüldü ve olayla ilgili inceleme başlatıldı.

 


YORUMLAR

Yorum Yaz
Bu habere daha önce yorum yapan olmadı.
Şimdi ilk yorumu sen yaz.!
ARŞİV
GAZETE MANŞETLERİ
KARİKATÜR KÖŞESİ
ANKETLER
Seçili anket bulunmamaktadır
Bu ankete toplam kişi katıldı.