Tek Gazetesi - Haber Sitesi - Son Dakika Haberleri

Sayfa Adresi : https://www.tekgazetesi.com/haber-detay/7802_bariyer-akusu-calinan-hemzemin-gecitte-otomobille-

GÜNDEM

Tümü

Bariyer aküsü çalınan hemzemin geçitte otomobille tren çarpıştı: Kazaya neden olan hırsızlar serbest

(4 Gün, 17 Saat önce) 26 İzlenme 0 Yorum
Diyarbakır'da kapanmayan bariyer nedeniyle yük treninin bir hafif ticari araca çarpması sonucu iki kişi yaralandı. Kazanın ardından yapılan araştırmada, bariyerin elektrik panosundan akünün çalındığı tespit edildi. Toplam 37 suç kaydı bulunan 2 şüpheli adli kontrolle serbest bırakıldı.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Dericiler Sitesi mevkiinde 20 Haziran'da meydana gelen kazada, Mardin yönüne giden Necmettin Y. (48) yönetimindeki yük treni, kapanmayan bariyer nedeniyle hemzemin geçitten geçmeye çalışan Mehmet Sait A.'nın (18) kullandığı 21 AEA 675 plakalı hafif ticari araca çarptı.

 

2 KİŞİ YARALANDI

Kazada yaklaşık 70 metre sürüklenen araçta bulunan sürücü ve yanındaki Muhammed Nur O. yaralandı. Kazan güvenlik kamerasına yansırken yaralılar, tedavilerinin ardından taburcu edildi.

HIRSIZLIK VE İHMAL BİR ARADA

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekiplerinin kazayla ilgili yaptığı çalışmada, hemzemin geçidin bariyerlerine ait elektrik panosundan bir akünün çalındığı, bir akünün ise olay yerinde bırakıldığı belirlendi.

Yapılan güvenlik kamerası ve saha incelemeleri sonucunda, iki şüphelinin çekçek ile gelip akülerden birini götürdüğü tespit edildi.

 

SUÇ DOSYALARI KABARIK

Polis ekipleri, şüpheliler M.E.Ç. (30) ve S.C.D. (27)'yi operasyonla adreslerinde yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelilerden M.E.Ç.'nin 5 kez otodan, 1 kez evden ve 1 kez de iş yerinden hırsızlık olmak üzere 33 suç kaydı olduğu, S.C.D.'nin ise hırsızlıktan 4 suç kaydının bulunduğu öğrenildi.

SERBEST BIRAKILDILAR

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 


YORUMLAR

Yorum Yaz
Bu habere daha önce yorum yapan olmadı.
Şimdi ilk yorumu sen yaz.!
ARŞİV
GAZETE MANŞETLERİ
KARİKATÜR KÖŞESİ
ANKETLER
Seçili anket bulunmamaktadır
Bu ankete toplam kişi katıldı.