Tek Gazetesi - Haber Sitesi - Son Dakika Haberleri

Sayfa Adresi : https://www.tekgazetesi.com/haber-detay/7843_darp-iddiasiyla-gozaltina-alinan-belediye-baskani-

GÜNDEM

Tümü

Darp iddiasıyla gözaltına alınan belediye başkanı adliyede

(2 Gün, 23 Saat önce) 24 İzlenme 0 Yorum
Makam odasında iki kişinin darbedilmesine ilişkin soruşturma kapsamında dün akşam gözaltına alınan Kula Belediye Başkanı Hikmet Dönmez adliyeye sevk edildi.

Manisa'da CHP’li Kula Belediye Başkanı Hikmet Dönmez, belediyeden ihale alan özel bir firmanın yetkilileri M.U. ve H.D.’yi belediyeye çağırarak, firmanın Kula Belediyesinin adını kullanarak esnaftan para topladığı ve dolandırıcılık yaptığı iddiaları üzerine firmayla olan sözleşmeyi feshetmek istedi.

 

Bu durum üzerine başlayan tartışma, belediyede gergin anlar yaşanmasına neden oldu.

2 TUTUKLAMA

İddiaya göre, tartışmanın ardından firma yetkilileri M.U. ve H.D., Başkan Dönmez’in şoförü M.O.A. ve koruması R.G. tarafından darp edilerek belediyeden çıkarıldı. Darp edilen firma yetkilileri, Başkan Dönmez’in makam odasında şiddete maruz kaldıklarını iddia ederek polise başvurdu. Şikayet üzerine Başkan Dönmez, şoförü M.O.A. ve koruması R.G. gözaltına alındı.

Kula İlçe Emniyet Müdürlüğündeki ifadelerinin ardından mahkemeye sevk edilen M.O.A. ve R.G. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

'ONLAR BANA SALDIRDI'

Dönmez, sözleşmesi fes edilmek istenen firma yetkilileri M.U. ve H.D. ile odada baş başa görüştüğünü ve firma yetkililerinin kendisine saldırması üzerine koruması R.G. ve M.O.A.’nın olaya müdahale ettiğini savundu. Olayın ardından Kula Devlet Hastanesi’nden darp raporu alan Başkan Dönmez, emniyete giderek şikayetçi oldu.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

İlçe Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri tamamlanan Dönmez, sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

CHP Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen de adliyeye gelerek gelişmelerle ilgili bilgi aldı.

 


YORUMLAR

Yorum Yaz
Bu habere daha önce yorum yapan olmadı.
Şimdi ilk yorumu sen yaz.!
ARŞİV
GAZETE MANŞETLERİ
KARİKATÜR KÖŞESİ
ANKETLER
Seçili anket bulunmamaktadır
Bu ankete toplam kişi katıldı.