Tek Gazetesi - Haber Sitesi - Son Dakika Haberleri

Sayfa Adresi : https://www.tekgazetesi.com/haber-detay/7855_kayseri-de-cocuga-taciz-iddiasi-mahalleliyi-sokaga

GÜNDEM

Tümü

Kayseri'de çocuğa taciz iddiası mahalleliyi sokağa döktü: Hasar gün ağarınca ortaya çıktı

(3 Gün, 3 Saat önce) 33 İzlenme 0 Yorum
Kayseri’de Suriye uyruklu bir kişinin, 5 yaşındaki aynı uyruklu kız çocuğunu taciz ettiği iddiası üzerine, yabancı uyruklulara ait iş yeri ve araçlara zarar verildi. Sokağa dökülen mahalleli olayla ilgisi olmayan kişilerin araçlarına taşlı saldırı düzenledi. Verilen zarar gün ağarınca ortaya çıktı.

Kayseri'de çocuğa taciz iddiası mahalleliyi sokağa döktü. Bazı iş yerleri ateşe verildi, çok sayıda araç taşlandı. Olaya ilişkin 5 polis ise yaralandı.

 

Yabancı uyruklulara ait iş yeri ve araçlara verilen zarar, gün ağarınca ortaya çıktı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ise konuya ilişkin şu açıklamayı yaptı: "Kayseri’de 7 yaşındaki Suriye uyruklu çocuğa taciz iddiası haberine ilişkin olarak mağdur çocuk, kardeşleri ve anne emniyetteki işlemlerin ardından devlet korumasına alınmıştır. Uzman ekiplerimiz tarafından çocuğa ve ailesine yönelik psikososyal destek süreci başlatılmıştır."

 

Melikgazi ilçesindeki Danışmentgazi, Osmanlı, Selçuklu, Hürriyet ve Aydınlıkevler mahallelerinde iş yeri ve araçların hasar aldığı görüldü. Ters çevrilen bir otomobil yolun ortasında yer aldı.

 

Hareketli geçen gecenin ardından bölgede, sessizlik olduğu gözlendi. Polis ekipleri bölgede devriye atarak güvenlik önlemlerini sürdürüyor.

 


YORUMLAR

Yorum Yaz
Bu habere daha önce yorum yapan olmadı.
Şimdi ilk yorumu sen yaz.!
ARŞİV
GAZETE MANŞETLERİ
KARİKATÜR KÖŞESİ
ANKETLER
Seçili anket bulunmamaktadır
Bu ankete toplam kişi katıldı.