İzmir'de dolandırıcılık skandalı: Banka ..

2.07.2024 GÜNDEM

İzmir'de yaşanan dolandırıcılık vakasında yeni gelişmeler gelmeye başladı. Dün yapılan tutuklama sonrası bugün banka personeli E.Y. ile döviz bürosu çalışanı A.A. ise bugün adliyeye sevk edildi. Konu ile ilgili yapılan araştırmalara göre banka müdürü yüksek mevduat sahiplerini hedef alarak dolandırıcılık ağı kurduğu iddia ediliyor.

HABERİ GÖSTER

Özgür Özel'den Mehmet Şimşek'e asgari üc..

2.07.2024 GÜNDEM

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in "Türkiye’de asgari ücret düşük değildir" sözlerine geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayı yineledi. CHP Genel Başkanı Özel, "Eğer geçim yoksa, seçim vardır; geçim olmazsa seçim olacaktır. Haddinizi bilin, hakkımızı verin. Sesimizi duymayana o sesi duyururuz" şeklinde ifade etti.

HABERİ GÖSTER

Hükümette revizyon: Koca ve Özhaseki gör..

2.07.2024 GÜNDEM

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanı Mehmet Özhaseki, görevlerinden istifa etti. Koca'nın yerine İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu atanırken, Özhaseki'nin yerine ise Murat Kurum getirildi.

HABERİ GÖSTER

5 gündür kayıp profesörün acı sonu: Elle..

2.07.2024 GÜNDEM

Eskişehir'de kaybolan Prof. Dr. Bekir Karasu'nun cesedi Porsuk Çayı'nda bulundu. Ellerinden bağlı halde bulunan Karasu'nun ölümüyle ilgili cinayet soruşturması başlatıldı.

HABERİ GÖSTER

Kütahya’da aile katliamı: Annesini öldür..

2.07.2024 GÜNDEM

Kütahya’da 19 yaşındaki Mert Furkan Şenol, annesini öldüren üvey babasını tabancayla öldürdü. Şenol, katliamın ardından gözaltına alındı. Evde yapılan incelemede pompalı tüfek, tabanca ve çelik yelek bulundu. Polis, sorgusunda çelik yeleği sorması üzerine, annesi Sevgi Koçer ile üvey babası Ünal Koçer’i kendisinin öldürdüğünü itiraf eden Şenol, olay yerinde polise yalan söylediğini itiraf etti.

HABERİ GÖSTER

Otogaza görülmemiş zam: Yeni fiyat tarif..

2.07.2024 GÜNDEM

Akaryakıt fiyatlarına gelen zamların ardından otogaza da (LPG) zam yapılıyor. Sektör kaynaklarına göre, yeni fiyat tarifesi bu gece yarısından itibaren yürürlüğe girecek.

HABERİ GÖSTER

Şimşek konuştu borsa çakıldı: Türk hisse..

1.07.2024 GÜNDEM

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, Hazine Bakanı Şimşek'in, "Vergilendirilmemiş alan kalmayacak. Borsa kazançlarına vergi için hazırlık yapıyoruz." açıklaması sonrası günün ilk yarısında yüzde 2,33 değer kaybederek 10.399,46 puana indi. Türkiye’nin kamu maliyesini düzenlemek için ek vergilen planladığını yazan Bloomberg, Şimşek’in açıklamalarının ardından Türk hisse senetlerinin düştüğünü belirtti.

HABERİ GÖSTER

Eylem Tok, Türkiye’ye iadesi için hakim ..

1.07.2024 GÜNDEM

16 yaşındaki Timur Cihantimur, Porsche marka araçla Oğuz Murat Aci’ye çarpmış ve ölümüne neden olmuştu. Kazanın ardından oğlu ile önce Mısır’a daha sonra ABD’ye kaçan anne Eylem Tok bugün Türkiye’ye iadesi için hakim karşısına çıkacak.

HABERİ GÖSTER

Yeni bir istifa dalgası geliyor: İşçiler..

1.07.2024 GÜNDEM

Yapılan son anketlere göre; 2024 yılında işçilerin büyük bir kısmı istifa etmeyi düşünüyor. Anketlere katılan çalışanların yüzde 46’sı 2024 yılı içinde iş değiştirmeyi planladığını belirtti. Bu oran, 'Büyük İstifa' olarak adlandırılan 2021 yılında yüzde 40 seviyesindeydi.

HABERİ GÖSTER

Halka göre 'normalleşme' süreci gereksiz..

1.07.2024 GÜNDEM

İdeaPolitik Enstitü'nün anketine göre, halkın yüzde 50'si siyasette son zamanlarda tartışma konusu olan 'normalleşme veya yumuşama'yı gereksiz buluyor. Süreci destekleyenlerin oranı yüzde 29,7 olarak belirlendi. Normalleşme sürecini sadece AK Parti seçmeninin olumlu bulması dikkat çekti.

HABERİ GÖSTER

"Diyarbakırlı Ramazan Hoca"yı bıçaklayar..

1.07.2024 GÜNDEM

'Diyarbakırlı Ramazan Hoca' olarak tanınan Ramazan Pişkin'i işlettiği çay ocağında kesici aletle öldüren Erkan Baykut savunmasında, "Ben ilk sosyal medyada kendisini gördükten sonra cinayeti kafamda kurguladım" dedi. Duruşma 16 Temmuz'a ertelendi.

HABERİ GÖSTER

Sinan Ateş davasında ilk duruşma sona er..

1.07.2024 GÜNDEM

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin davanın ilk duruşması, bugün Ankara’da başlıyor. Sincan Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü'nün etrafında yoğun güvenlik önlemleri alındı. Duruşma salonunda ise CHP Lideri Özel, Kemal Kılıçdaroğlu ve Ayşe Ateş, duruşma salonunda yan yana oturdu.

HABERİ GÖSTER

Kayseri'de çocuğa taciz iddiası mahallel..

1.07.2024 GÜNDEM

Kayseri’de Suriye uyruklu bir kişinin, 5 yaşındaki aynı uyruklu kız çocuğunu taciz ettiği iddiası üzerine, yabancı uyruklulara ait iş yeri ve araçlara zarar verildi. Sokağa dökülen mahalleli olayla ilgisi olmayan kişilerin araçlarına taşlı saldırı düzenledi. Verilen zarar gün ağarınca ortaya çıktı.

HABERİ GÖSTER

İki aile taş, sopa ve silahlarla birbiri..

1.07.2024 GÜNDEM

Mardin'de iki aile arasında taşlı, sopalı ve silahlı kavga çıktı. Olayda 10 kişi yaralanırken, kavgaya karıştığı tespit edilen bazı şahıslar gözaltına alındı.

HABERİ GÖSTER

Özel: Normalleşmenin pozitif etkisini ya..

1.07.2024 GÜNDEM

Siyasette normalleşmeye yönelik konuşan CHP Lideri Özel, "Normalleşmenin, CHP’nin yankı odasından çıkma, karşı mahalleye de sesini duyurma açısından yarattığı pozitif etkiyi yadsımamak lazım." dedi. Özel, "Normalleşme konusunda ben durduğum yerdeyim. MHP içerisinde normalleşmeden endişe eden birtakım kişilerin sert söylemleri var. Erdoğan da “yumuşamadan”, “normalleşmeye” geldi; bundan da memnunum." ifadelerini kullandı.

HABERİ GÖSTER

Sinan Ateş cinayeti davası başlıyor: Dur..

1.07.2024 GÜNDEM

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin davanın ilk duruşması, bugün Ankara’da başlıyor. Sincan Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü'nün etrafında yoğun güvenlik önlemleri alındı. Duruşma salonunda ise CHP Lideri Özel, Kemal Kılıçdaroğlu ve Ayşe Ateş, duruşma salonunda yan yana oturdu.

HABERİ GÖSTER

Suudi Arabistan’dan ‘Lübnan’ uyarısı: Se..

30.06.2024 GÜNDEM

İsrail ile Lübnan arasındaki tansiyon yükselirken, Suudi Arabistanlı yetkililer, vatandaşlarına Lübnan’ı terk etme ve bu ülkeye seyahatlerini iptal etme yönünde çağrıda bulundu.

HABERİ GÖSTER

Kılıçdaroğlu'dan Oğan'a yanıt: Boyatmak ..

30.06.2024 GÜNDEM

Eski CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Sinan Oğan'ın Cumhurbaşkanlığı seçimine dair "Kılıçdaroğlu bana yardımcılık ve 3 bakanlık teklif etti" sözlerini yanıtladı. Kılıçdaroğlu, "Sana bırak 3 bakanlık ve Cumhurbaşkanlığı Yardımcılığı vermeyi, boyatmak için ayakkabılarımı bile vermem" dedi.

HABERİ GÖSTER

Ege Denizi'nde deprem..

30.06.2024 GÜNDEM

Ege Denizi'nde Kuşadası Körfezi İzmir'in Menderes ilçesi açıklarında 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

HABERİ GÖSTER

Erdoğan’ın temmuz diplomasisi: Üç ülke, ..

30.06.2024 GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temmuz ayında yoğun bir diplomasi trafiği yaşayacak. İlk olarak Kazakistan’ın başkenti Astana’da Şangay İşbirliği Örgütü Zirvesi’ne katılacak olan Erdoğan, ardından Azerbaycan Şuşa'da Türk Devletleri Teşkilatı Devlet Başkanları Gayriresmi Zirvesi’ne geçecek. Erdoğan, ayın ortasında ise NATO liderler zirvesi için ABD'ye gidecek.

HABERİ GÖSTER

İzmir'de dolandırıcılık skandalı: Banka müdürü yüksek mevduat sahiplerini kendi ağına çekti

Özgür Özel'den Mehmet Şimşek'e asgari ücret yanıtı: Haddinizi bilin, hakkımızı verin

Hükümette revizyon: Koca ve Özhaseki görevi bıraktı

5 gündür kayıp profesörün acı sonu: Ellerini iple bağlayıp nehre atmışlar

Kütahya’da aile katliamı: Annesini öldüren üvey babasını tabancayla öldürdü

Otogaza görülmemiş zam: Yeni fiyat tarifesi bu gece yarısından itibaren geçerli

Şimşek konuştu borsa çakıldı: Türk hisseleri düştü

Eylem Tok, Türkiye’ye iadesi için hakim karşısına çıkacak

Yeni bir istifa dalgası geliyor: İşçiler değersiz ve tükenmiş hissediyor

Halka göre 'normalleşme' süreci gereksiz: Sürece sadece AK Parti seçmeni olumlu bakıyor

"Diyarbakırlı Ramazan Hoca"yı bıçaklayarak öldüren Erkan Baykut ifade verdi: Cinayeti kafamda kurguladım

Sinan Ateş davasında ilk duruşma sona erdi: Sanıklardan 'kişisel husumet' savunması

Kayseri'de çocuğa taciz iddiası mahalleliyi sokağa döktü: Hasar gün ağarınca ortaya çıktı

İki aile taş, sopa ve silahlarla birbirine girdi! 10 yaralı

Özel: Normalleşmenin pozitif etkisini yadsımamak lazım

Sinan Ateş cinayeti davası başlıyor: Duruşma salonundan ilk kare geldi

Suudi Arabistan’dan ‘Lübnan’ uyarısı: Seyahatlerinizi iptal edin!

Kılıçdaroğlu'dan Oğan'a yanıt: Boyatmak için ayakkabılarımı bile vermem

Ege Denizi'nde deprem

Erdoğan’ın temmuz diplomasisi: Üç ülke, üç zirve, yoğun gündem